Vulsteke: containerverhuur - afbraakwerken - opkuiswerken - recyclage puinafval - verkoop gebroken beton in West-Vlaanderen (Kortemark)

Containerverhuur

 Bereken route

Reviews

  Geen reviews | Schrijf review
 

Vulsteke, containerverhuur in West-Vlaanderen en transport bulkgoederen

Vulsteke bvba, een familiebedrijf gevestigd in Kortemark (West-Vlaanderen) is reeds 30 jaar sterk in containerverhuur van 10 tot 30 m³ in gans West-Vlaanderen en vervoer voor alle doeleinden.

Zowel privé als industrie kan bij ons komen aankloppen voor het transporteren van diverse producten door ervaren chauffeurs. Met behulp van containers, kippers, onderlossers en walking floors kunnen wij zowat alle bulkgoederen transporteren van punt A naar punt B, veilig en zonder schade. Nationaal en internationaal transport. U kan bij ons terecht voor uitzonderlijk vervoer met plateau.

Wij staan paraat voor alle grondwerken alsook afbraakwerken en opkuiswerken, zoals mobiel breken en zeven op onze breekwerf of op uw bouw- of sloopwerf. Vulsteke beschikt over een dieplader en uitschuiver tot 35m.

 

Daarnaast is Vulsteke een recyclagebedrijf waar u terecht kan voor de recyclage van uw puinafval.

 

Bent u dus op zoek naar een specialist in containerverhuur te West-Vlaanderen? Een vakman in nationaal en internationaal transport van bulkgoederen? Aarzel dan niet langer en contacteer Containerdienst Vulsteke vandaag nog!